Kомплект за изграждане на нокти, комплект за маникюр cъс 7 цветни гела, гел за изграждане и печка за маникюр

Спести 20%
PAC-600-202-3219
Комплект за маникюр - 20%
99.90 Лв.
79.92 Лв.
Вие спестявате: 19.98 Лв.
В наличност
+
Доставка
  • — При покупка до 99 лв. доставката е 7.99 лв
  • — Доставка до 1-2 работни дни
Начини на плащане
Нашите предимства

Описание




Kомплект за изграждане на нокти, комплект за маникюр cъс 7 цветни гела, гел за изграждане и печка за маникюр

Комплект за маникюр с цветен гел Base One, комплект с гел за изграждане, лампа за маникюр, течност за премахване на  гел лак/soak off remover, декорации, RED

Комплект Red включва всички необходими продукти за маникюр с UV гел.

Продуктите са много лесни за употреба и с високо качество, така че могат да се използват не само в салони, ни и за лична употреба.

UV лампа - ще ви очарова от първото използване!

Идеална е за салони, но също така и за употреба във вашия дом. Мощността от 90 W изсушава както гел лак за нокти, така и цветни гелове, така че ще ви помогне във всяка техника за маникюр. Компактният и минималистичен дизайн я прави много лесна за носене дори по време на пътуване.

Цветен гел Base One - 7 гела - Цветен гел със среден вискозитет и интензивно пигментиран. Гелът има висока степен на покривност още при първото нанасяне. Полимеризира се за 120 сек. в UV лампа или 60 сек. в LED лампа.

Пила за нокти х 2 броя - това, което придава идеална форма на ноктите. Те винаги ще бъдат добре завършени и гладки.

Комплект пръчици 10 бр. - основен инструмент в областта на ноктопластиката. Изработени са от естествено портокалово дърво, много устойчиви и имат краища с двойна функционалност.

Салфетки - С висока абсорбираща сила, лак за нокти, лепкав филм от гел или гел лак за нокти се отстраняват много лесно.

Блясък за декорации на нокти - 3 броя: Сребрист, Син, Розов

Масло за кожички - нанася се след маникюра за защита и хидратиране на кожичките.

Индивидуална декоративна лента - много лесна за използване, можете да създавате различни цветни линии с нейна помощ върху ноктите.

Пинцета за нокти с прав връх - 100% неръждаема стомана, с форма, която ви дава гъвкавост. Идеална за декорация на нокти. Помага за оформянето на удължения за нокти, както и за малки декорации за дизайн на ноктите.

Малка четка за нокти - премахва праха след пилене на нокти. Изработена е от пластмаса, а косъмчетата са меки, така че процесът да е максимално удобен.

Разделители за пръсти - идеални както за маникюр, така и за педикюр. Изработена от устойчива гъба.

Ленти за френски - идеални за изчертаване на перфектна и равномерна линия лак за нокти. Нанасят се и се отлепват много лесно.

Base coat & Top Coat 2 in 1 Sensationail - необходимата основа за нанасяне на гел лак за нокти или изграждащ гел. Нанася се на тънък слой върху естествения нокът, като създава защитен слой върху повърхността на нокътя и осигурява адхезията и устойчивостта на гел лака върху естествения нокът. Топ лакът е финалният слой за гел лак/гел за нокти. Предпазва цвета на гел лака/гела за нокти от надраскване, пожълтяване и осигурява интензивен, устойчив гланц до 4 седмици.

Топ лак Lila Rossa, без лепкав слой - Това е финалният слой за гел/гел лак за нокти. Предпазва цвета на гел лак/гел за нокти от надраскване, пожълтяване и осигурява интензивен, устойчив гланц до 4 седмици.

Изграждащ гел FGR - саморазливна формула, изключително издръжлива, гъвкава и с идеална адхезия както за удължители, така и за естествен нокът.

Течност за премахване на гел лак/Soak off Remover, 50 мл, Fing'rs - Специална течност за премахване на лак, гел лак за нокти или soak off гелове.

Комплект четки 3 бр. - Креативността няма граници, затова четките за нокти са задължителни за всеки, който обича красивите нокти.

Комплект от 4 четки Lila Rossa, за маникюр - Комплектът от 4 четки от Lila Rossa е незаменим при маникюр с UV гел. Едната е за рисуване на фини линии и декорации, а останалите три ще ви помогнат при нанасянето на UV гела.

Шаблони за нокти - идеални за изграждане на изкуствени нокти с гел или акрил.

Учебен пръстът маникюр - предназначен за начинаещи в областта или школи по маникюр.

Удължители за нокти Almond, Zenail, 100 бр. - Удължителите улесняват и спестяват работата на маникюристите. Те позволяват създаването на удължения по много прост начин.

Клещи гилотини - Професионални клещи за изрязване на акрилни, изкуствени или естествени нокти.

Лепило с четка, Miley - 10 гр - Лепило с четка Miley е с революционна формула, която не засяга естествения нокът. Залепва успешно всякакви аксесоари за нокти като камъчета. Може да се използва както за лична, така и за професионална употреба.

Фимо стикер - 1 бр

Стикер с животинска щампа - 1 бр

Декорация за нокти - кристали, перли, конфети

Начин на употреба:

- С помощта на портокаловата пръчица внимателно избутайте кожичката.

- Матирайте повърхността на естествения нокът с помощта на буферна пила.

- Отстранете излишния прах с помощта на четката.

- Навлажнете салфетка с почистващ препарат и обезмаслете повърхността на естествения нокът.

- Нанесете тънък слой праймер, изсушете на въздух за 60 секунди.

- Нанесете слой База/Base Coat, полимеризирайте за 60 секунди в LED лампата.

- Вземете достатъчно количество изграждащ гел и го нанесете върху нокътя. Полимеризира се за 120 секунди в UV лампа или 60 секунди в LED лампа

- Със салфетка, навлажнена с почистващ препарат, отстранете дисперсионния (лепкав) слой от повърхността на гела.

- Нанесете един или два слоя цветен гел, в зависимост от вашите предпочитания и цвят. Полимеризирайте 60/120 секунди в LED/UV лампа.

- За устойчивост на цвета и интензивен блясък, запечатайте маникюра с Топ/Top Coat, полимеризирайте 60/120 секунди в LED/UV лампа.

- Нанесете масло в областта на кожичките за грижа и хидратация.

Характеристики

Марка:
Base One
Гама:
Kомплект за маникюр
Вид продукт:
  • Kомплект за изграждане

Вашите нокти заслужават всичката любов, която можете да им дадете.

Маникюрът в живота ни заслужава най-добрите продукти от Base One. Lila Rossa е магазин за красота, който ви предлага първокласни продукти за изкуствени нокти от марката Комплект за изграждане на нокти Base One, за да се поглезите.
Качеството е най-важният елемент, който ценим. По този начин продуктът Kомплект за изграждане на нокти, комплект за маникюр cъс 7 цветни гела, гел за изграждане и печка за маникюр се произвежда и съхранява по високи стандарти. Перфектен е за ВАШИЯ маникюр!
Ентусиастите на Комплект за изграждане на нокти могат да поръчат Kомплект за изграждане на нокти, комплект за маникюр cъс 7 цветни гела, гел за изграждане и печка за маникюр по всяко време на денонощието.


Не можете да намерите Kомплект за изграждане на нокти, комплект за маникюр cъс 7 цветни гела, гел за изграждане и печка за маникюр в най-близкия до вас магазин за маникюр?

Lila Rossa доставя изключително бързо продуктите от категория Комплект за изграждане на нокти, от които се нуждаете навсякъде в България.
Известно е, че маникюрът е много деликатна тема, когато говорим за качество. За Lila Rossa е много важно предлаганите от нас продукти да носят добавена стойност за всеки потребител.
На уебсайта на онлайн магазина Lila Rossa, присъстващ на пазара от 2009 г., можете да намерите Kомплект за изграждане на нокти, комплект за маникюр cъс 7 цветни гела, гел за изграждане и печка за маникюр на цена 79.92 ЛВ. Независимо дали сте от София или друга част на страната, не се колебайте да поръчате Base One продукти за маникюр от Lila Rossa!

Възможно е да се интересувате
  • Най-продавани
  • Най-популярни
Бърза и качествена доставка

Фирмата ни извършва доставки в цялата страна

Гарантираме качество и обслужване

Предлагаме само стоки, в чието качество сме сигурни

Връщане до 14 дни

Имате 14 дни да тествате продуктите, които сте закупили