Комплект за изграждане на нокти с гел, Lila Rossa NailSchool с лампа sunone led uv + 12 цветни гела + ML802, комплект за маникюр

PAC-SUN1-LR1202-1
Комплект за маникюр - 20%
109.99 Лв.
87.99 Лв.
Вие спестявате: 22.00 Лв.
В наличност
+
Доставка
  • — При покупка до 99 лв. доставката е 7.99 лв
  • — Доставка до 1-2 работни дни
Начини на плащане
Нашите предимства

Описание

Комплект за нокти с гел, Sweet Red, Lila Rossa NailSchool с uv led sunone лампа + 12 цвята гел + ML801



Комплектът с гел Sweet Red включва всички необходими продукти за маникюр с UV гел. Продуктите са много лесни за употреба и с високо качество, така че могат да се използват дори за лична употреба, не само в салони. 35 продукта, които представляват основния комплект на маникюрист.

UV LED лампа Miley SUNone 48 w - ще ви очарова от първото използване!

Идеална е за салони, но също така и за употреба във вашия дом. Мощността от 48 W изсушава както гел лак за нокти, гелове за изграждане, така и цветни гелове, ще ви помогне във всяка техника за маникюр. Лампата има живот до 40 000 часа, а компактният и минималистичен дизайн я прави много лесна за транспортиране дори по време на пътуване.

Оборудвана е с 4 бутона: един за включване/изключване, а другите 3 за настройка на времето за сушене 5s, 30s, 60s.

Електрическа пила - идеална както за маникюр, така и за педикюр. С висока мощност на въртене, демонстрира своята ефективност, оставайки фиксирана по време на работа.

Обезмаслител Piko Strawberry - незаменим продукт със специален аромат на ягода. Свойствата му помагат да се увеличи устойчивостта на лаковете за нокти, премахвайки естествените масла и замърсявания от повърхността на нокътя, както и излишния гел и дисперсионния слой.

Безкиселинен праймер - основно решение при подготовката на маникюра. Това е разтворител, който разтваря малките частици влага/вода от повърхността на естествения нокът.

База за гел лак GeLack - необходимата основа за нанасяне на гел лак или изграждащ гел. Нанася се на тънък слой върху естествения нокът, като създава защитен слой върху повърхността на нокътя и осигурява адхезията и устойчивостта на гел лака върху естествения нокът.

Топ за гел лак - финалният слой за гел/гел лак за нокти. Предпазва цвета на гел лака/гела за нокти от надраскване, пожълтяване и осигурява интензивен, устойчив гланц до 4 седмици.

Многократна пила полумесец Lila Rossa 80/150 (буфер) - ергономичен дизайн, идеална както за лична употреба, така и за техници.

Пила за нокти Lila Rossa полумесец сива 80/180 - идеална за пилене както на естествени нокти, така и на изградени нокти.

Пила за нокти Lila Rossa полумесец сива 100/180 - идеална за пилене както на естествени нокти, така и на изградени нокти.

Пила за нокти Lila Rossa сив ромб 100/180 - идеална за пилене както на естествени, така и на изградени нокти.

Комплект пръчици от 10 бр. - основен инструмент в областта на ноктопластиката. Изработени са от естествено портокалово дърво, много устойчи и имат краища с двойна функционалност.

Салфетки 200 бр - отлично качество. С висока абсорбционна сила, лак за нокти, лепкав филм от гел или гел лак за нокти се отстраняват много лесно.

Обикновена маргаритка - полезна в салони, но също и за тези, които работят от вкъщи, ще ви помогне при показването на наличните цветове или при създаването на дизайни, но също така е добър инструмент за практика и упражнения.

Стикер 3D Princess - премиум качество за поставяне върху естествени или изградени нокти. Лесен за използване или нанасяне върху ноктите, което ги прави подходящи както за лична, така и за професионална употреба.

Масло за кутикули тип писалка - нанася се след маникюра за защита и хидратиране на кожичките.

Индивидуална декоративна лента - много лесна за използване и можете да създавате различни цветни линии с нейна помощ върху ноктите.

Пинцета за нокти с прав връх - 100% неръждаема стомана, с форма, която ви дава гъвкавост. Идеална за декорация на нокти. Помага за оформянето на удължения за нокти, както и за малки декорации за дизайн на ноктите.

Въртележка silver stones - специални кристали за декориране на изкуствени нокти. Могат да се нанасят както върху нормален или гел лак, така и върху гел или акрил.

Цветна въртележка за декорация - специални цветчета за декориране на изградени нокти. Могат да се нанасят както върху нормален или гел лак, така и върху гел или акрил.

Малка четка за нокти - премахва праха след пилене на нокти. Изработена е от пластмаса, а косъмчетата са меки, така че процесът да е максимално удобен.

Разделители за пръсти - идеални както за маникюр, така и за педикюр. Изработени от устойчива гъба.

Ленти за френски #17 - идеални за изчертаване на перфектна и равномерна линия за нокти. Нанасят се и се отлепват много лесно.

Изграждащ гел Lila Rossa NailSchool - саморазливна формула, изключително издръжлива, гъвкава и идеална адхезия както за удължители, така и за естествения нокът.

Цветен гел комплект 12 - финален слой цвят за цялата повърхност на нокътя. Може да се нанася на няколко слоя до достигане на желания интензитет.

Четки Miley, комплект от 4 - незаменими при UV гел маникюр. Най-тънката четка е за рисуване на фини линии и рисуване, а останалите три ще ви помогнат при нанасянето на UV гела. Изработени от висококачествен синтетичен косъм.

Шаблони за нокти 50 бр. - идеални за изграждане на изкуствени нокти с гел или акрил.

Пръстът за практикуване на маникюр - предназначен за начинаещи в областта или школи по маникюр.

Пръстът за практикуване без нокът - предназначен за начинаещи в областта или школи по маникюр.

Прозрачни удължители 100 бр. - улесняване и спестяване на работното време на маникюристите. Лесно се нанасят върху естествения нокът и имат различни размери, за да паснат на всеки пръст.

Розови клещи гилотина - за изрязване на акрилни удължители. Краят е много добре заточен, за да можете да придадете на ноктите каквато желаете форма или да ги изрежете идеално до желания размер. Идеален за професионална и лична употреба.

Miley лепило с четка 10 гр - революционна формула, която не засяга естествения нокът. Залепва успешно всякакви аксесоари за нокти като камъчета. Може да се използва както за лична, така и за професионална употреба.

Начин на употреба:

За създаване на изградени нокти с удължители:

- С помощта на портокаловата пръчица внимателно избутайте кожичката.

- Матирайте повърхността на естествения нокът с помощта на буферната пила.

- Отстранете излишния прах с помощта на четката.

- Навлажнете салфетка с почистващ препарат и обезмаслете повърхността на естествения нокът.

- Нанесете тънък слой праймер, изсушете на въздух за 60 секунди.

- Нагласете удължителите според размера на нокътя.

- Нанесете тънък слой лепило в деканта (жлеба) на удължителя.

- Фиксирайте удължителя върху нокътя и задръжте натиснат за 30 секунди.

- С помощта на картонената пила премахнете границата между естествения нокът и върха.

- Изрежете удължителя до желаната дължина с помощта на гилотинните клещи.

- Също така с картонената пила отстранете лъскавата повърхност на върха и придайте желаната форма.

- Почистете с четка излишния прах, останал след пилене.

- Нанесете слой BБаза, полимеризирайте за 60 секунди в LED лампата.

- С четката за гел нанесете слой изграждащ гел, полимеризирайте за 60 секунди в LED лампата.

- Нанесете слой цветен гел, полимеризирайте в LED лампата за 60 секунди.

- За завършек на маникюра и за допълнителен блясък нанесете слой Топ лак, полимеризирайте за 60 секунди в LED лампата.

За изграждане на изградени нокти с помощта на шаблони:

- С помощта на портокаловата пръчица внимателно избутайте кожичката.

- Матирайте повърхността на естествения нокът с помощта на буферната пила.

- Отстранете излишния прах с помощта на четката.

- Навлажнете салфетка с почистващ препарат и обезмаслете повърхността на естествения нокът.

- Нанесете тънък слой праймер, изсушете на въздух за 60 секунди.

- Нанесете слой База, полимеризирайте за 60 секунди в LED лампата.

- Фиксирайте шаблона с помощта на четката за гел, изградете нокътя с гел за изграждане до желаната дължина и форма, полимеризирайте за 60 секунди в LED лампата.

- Върнете се с втория слой изграждащ гел, полимеризирайте за 60 секунди в LED лампата.

- Със салфетка, навлажнена с почистващ препарат, отстранете дисперсионния (лепкав) слой от повърхността на гела.

- С помощта на картонената пила придайте окончателна форма и завършете изградения технически нокът.

- Отстранете праха, останал след пилене с помощта на четката.

- Нанесете един или два слоя цветен гел, в зависимост от вашите предпочитания и цвят. Полимеризирайте 60/120 секунди в LED/UV лампа.

- За устойчивост на цвета и интензивен блясък, запечатайте маникюра с Топ лак, полимеризирайте 60/120 секунди в LED/UV лампа.

- Нанесете масло в областта на кожичките за грижа и хидратация.

Съвети и трикове:

За създаване на модели и дизайни използвайте четки и гелове, предназначени за рисуване, както и декоративни елементи.

Гелът за рисуване се полимеризира за 60 секунди в LED лампата.

Използвайте тренировъчни пръсти, за да практикувате изграждането на технически нокти.


Характеристики

Марка:
Lila Rossa
Вид продукт:
  • UV гел конструкция
Цвят:
Red

Вашите нокти заслужават всичката любов, която можете да им дадете.

Маникюрът в живота ни заслужава най-добрите продукти от Lila Rossa. Lila Rossa е магазин за красота, който ви предлага първокласни продукти за изкуствени нокти от марката Комплект за изграждане на нокти Lila Rossa, за да се поглезите.
Качеството е най-важният елемент, който ценим. По този начин продуктът Комплект за изграждане на нокти с гел, Lila Rossa NailSchool с лампа sunone led uv + 12 цветни гела + ML802, комплект за маникюр се произвежда и съхранява по високи стандарти. Перфектен е за ВАШИЯ маникюр!
Ентусиастите на Комплект за изграждане на нокти могат да поръчат Комплект за изграждане на нокти с гел, Lila Rossa NailSchool с лампа sunone led uv + 12 цветни гела + ML802, комплект за маникюр по всяко време на денонощието.


Не можете да намерите Комплект за изграждане на нокти с гел, Lila Rossa NailSchool с лампа sunone led uv + 12 цветни гела + ML802, комплект за маникюр в най-близкия до вас магазин за маникюр?

Lila Rossa доставя изключително бързо продуктите от категория Комплект за изграждане на нокти, от които се нуждаете навсякъде в България.
Известно е, че маникюрът е много деликатна тема, когато говорим за качество. За Lila Rossa е много важно предлаганите от нас продукти да носят добавена стойност за всеки потребител.
На уебсайта на онлайн магазина Lila Rossa, присъстващ на пазара от 2009 г., можете да намерите Комплект за изграждане на нокти с гел, Lila Rossa NailSchool с лампа sunone led uv + 12 цветни гела + ML802, комплект за маникюр на цена 87.99 ЛВ. Независимо дали сте от София или друга част на страната, не се колебайте да поръчате Lila Rossa продукти за маникюр от Lila Rossa!

Възможно е да се интересувате
  • Най-продавани
  • Най-популярни
Бърза и качествена доставка

Фирмата ни извършва доставки в цялата страна

Гарантираме качество и обслужване

Предлагаме само стоки, в чието качество сме сигурни

Връщане до 14 дни

Имате 14 дни да тествате продуктите, които сте закупили