Комплект за гел лак Lilac Pink 060-02

Спести 20%
600-060-02
Комплект за маникюр - 20%
69.90 Лв.
55.92 Лв.
Вие спестявате: 13.98 Лв.
В наличност
Pink 060-02
+
Доставка
  • — При покупка до 99 лв. доставката е 7.99 лв
  • — Доставка до 1-2 работни дни
Начини на плащане
Нашите предимства

Описание

Комплект за гел лак Lilac Pink 060-02

UV лампата Lilac 36W осигурява бърза и ефективна полимеризация на гел лакове за нокти и UV гелове, независимо от пигментацията или вида на гела. Лампата е с модерен дизайн, снабдена с дигитален дисплей и таймер, позволяващ настройка на работни интервали от 60s, 90s и 120s.

Буферна пила Lilac за многократна употреба, дъга, полумесец, грит 100/180. Многократната пила Lilac може да се използва за изпиляване на естествения нокът в желаната форма, но също така и за подготовка на естествения нокът (отстраняване на лъскавата повърхност от нокътната плочка). Изработена е от гъвкав и издръжлив материал, специално за да може да се мие, дезинфекцира и използва повторно, без да губи абразивните си свойства.

Гел лак за нокти Lilac - Интензивно пигментиран със среден вискозитет и самонивелиращи се свойства, нанася се лесно и бързо. Разнася се лесно и покрива цялата повърхност от първия слой. Съхне 60/120 сек в LED/UV лампа. Запечатва се с топ лак.

Nail Prep Lilac - почиства естествената повърхност на ноктите от замърсявания и масла, изсъхва на въздух за 60 секунди.

Ultrabond Lilac - Има ролята на двойна залепваща "лента" между нокътната плочка и техническия материал, осигуряваща дълготрайно залепване, съхне на въздух за 60 секунди.

Base Coat / База- основен продукт за маникюр с гел лак. Укрепва естествената нокътна плочка и осигурява адхезията на гел лака за издръжливост във времето.

Top Coat No Wipe/Топ без лепкав слой - финален слой на маникюра с гел лак за нокти. Придава на маникюра интензивен блясък и перфектен дълготраен вид, с устойчивост на надраскване и напукване. Без лепкав слой, което го прави по-бърз за нанасяне.

Как да използвате комплекта Lilac:

- Подгответе нокътя, като отстраните лъскавата повърхност от естествения нокът с пила за многократна употреба 100/180

- Почистете нокътната плочка след пилене и нанесете препаратите Nail prep и Ultrabond, като изсушите на въздух за 60 секунди.

- Нанесете тънък слой Base Coat/База, полимеризирайте 60/120 сек в Led/UV лампа.

- Нанесете слой Lilac гел лак за нокти, полимеризирайте 60/120 сек в LED/UV лампа.

- В зависимост от интензитета на цвета и предпочитанията, може да се върнете с втори слой, Lilac гел лак за нокти, полимеризирайте 60/120 секунди в LED/UV лампа

- За финал и запечатване на маникюра се нанася тънък слой Top coat/Топ, полимеризира се 60/120 сек в LED/UV лампа.

Комплектът включва

- 1 UV лампа Lilac 36W

- 1 многократно използваема буферна пила Lilac

- 2 Lilac гел лака за нокти 

- 1 Nail prep Lilac

- 1 Ultrabond Lilac

- 1 База Lilac

- 1 Топ лак Lilac 


Характеристики

грамаж:
6 g
Марка:
Lilac
Гама:
Pink
Вид продукт:
  • Комплект за гел лак
Цвят:
Pink 060-02

Вашите нокти заслужават всичката любов, която можете да им дадете.

Маникюрът в живота ни заслужава най-добрите продукти от Lilac. Lila Rossa е магазин за красота, който ви предлага първокласни продукти за изкуствени нокти от марката Комплект за гел лак Lilac, за да се поглезите.
Качеството е най-важният елемент, който ценим. По този начин продуктът Комплект за гел лак Lilac Pink 060-02 се произвежда и съхранява по високи стандарти. Перфектен е за ВАШИЯ маникюр!
Ентусиастите на Комплект за гел лак могат да поръчат Комплект за гел лак Lilac Pink 060-02 по всяко време на денонощието.


Не можете да намерите Комплект за гел лак Lilac Pink 060-02 в най-близкия до вас магазин за маникюр?

Lila Rossa доставя изключително бързо продуктите от категория Комплект за гел лак, от които се нуждаете навсякъде в България.
Известно е, че маникюрът е много деликатна тема, когато говорим за качество. За Lila Rossa е много важно предлаганите от нас продукти да носят добавена стойност за всеки потребител.
На уебсайта на онлайн магазина Lila Rossa, присъстващ на пазара от 2009 г., можете да намерите Комплект за гел лак Lilac Pink 060-02 на цена 55.92 ЛВ. Независимо дали сте от София или друга част на страната, не се колебайте да поръчате Lilac продукти за маникюр от Lila Rossa!

Възможно е да се интересувате
  • Най-продавани
  • Най-популярни
Бърза и качествена доставка

Фирмата ни извършва доставки в цялата страна

Гарантираме качество и обслужване

Предлагаме само стоки, в чието качество сме сигурни

Връщане до 14 дни

Имате 14 дни да тествате продуктите, които сте закупили